Araştırma
Dünyanın Sonu ile İlgili Belirtiler

Dünyanın Sonu ile İlgili Belirtiler

DÜNYANIN SONU İLE İLGİLİ BELİRTİLER
İncil LUKA 21:9-10
İsa Mesih her insanın kurtulmasını ve sonsuza dek yaşamasını istiyor. Gökteki görkemini bırakarak tüm dünyanın günahının cezasını kendi canını vererek ve kanını dökerek ödemiştir. O, tüm dünyanın, yani her ulustan, her ırktan, her renkten ve her cinsten insanı ayırım gözetmeksizin kurtarmak için bunu yapmış ve kurtuluş kapısını açmıştır..
Sevgili dostum, İsa Mesih bugün senin de bu kurtuluş kapısından içeri girerek kurtulmanı istiyor. O’nun gelişi yakındır. Günahlarının bedeli İsa Mesih tarafından çarmıhta ödenmiştir. Günahlarının çokluğu yüzünden Rab’be yaklaşmaktan çekiniyor olabilirsin. Umutsuz ve çaresiz bir durumdaysan, öldükten sonra nereye gideceğini bilmiyorsan ve belirsizlik nedeniyle kaygılanıp korkuyorsan, sana iyi bir haberim var. İsa Mesih seni seviyor. Olduğun gibi tüm yüklerinle ve günahlarınla O’na yönel, günahlarını bağışlaması ve seni kurtarması için O’na seslen. İsa Mesih senin yürekten gelen bu çığlığına yanıt verecek, günahlarını bağışlayacak ve seni kurtaracaktır.
DUA: ‘Ya Rab İsa, ben günahlıyım, kayıbım. Tüm günahlarımdan tövbe ediyorum. Senin, benim günahlarımın bedelini çarmıhta ödediğine, öldüğüne ve üç gün sonra görkemle dirildiğine iman ediyorum, ve seni Rabbim ve Kurtarıcım olarak yüreğime davet ediyorum. Yaşamıma gel, beni kurtar ve yepyeni bir kişi yap. AMİN

 

Loading

Bir yanıt yazın