ANASAYFA › Forum › KURTULUŞ (SETERYOLOJİ) › Tövbe, İman, Bağışlanma › İmansız olmanın tehlikeleri.
- Bu konu 2 izleyen ve 1 yanıt içeriyor.
-
YazarYazılar
-
Mayıs 5, 2011: 6:23 pm #27364AnonimPasif
İnançsız ve İman etmemenin tehlikeleri.
Kutsal Kıtap, bakın bu konuda ne diyor.Markos 16:16.
“İman edip vaftiz olan kurtulacak,iman etmeyen ise hüküm giyecek.”Yuhanna 3:16-20
O’na iman eden yargılanmaz,iman etmeyen ise zaten yargılanmıştır.Çünkü Tanrı’nın biricik Oğlunun adına iman etmemiştir.”Yuhanna 16:8-9
“O gelince dünyanın günah,doğruluk,ve gelecek yargı konusundaki
suçluluğunu dünyaya gösterecektir..Günah konusunda,çünkü bana iman etmezler.”Yuhanna 12:48
“Beni reddeden ve sözlerimi kabul etmeyen kişiyi yargılayacak biri var.
Söylediğim söz o kişiyi son günde yargılayacaktır.”İbraniler 12:25
“Eğer bu gün O’nun sesini işitirseniz,atalarınızın başkaldırdığı günkü gibi yüreklerinizi nasırlaştırmayın..Böylece görüyoruz ki,iman etmedikleri için oraya giremediler.”Vahiy 21:8
“Ama korkak,imansız ..ve bütün yalancılara gelince,onların yeri kükürtle
yanan ateş gölüdür.;İkinci ölüm bu dur.”Mayıs 6, 2011: 4:48 am #36240AnonimPasifSevgili kardeşim! sana iyiliği müjdeliyorum, canını kurtaracak olan iyiliği –ne olursun bu iyilikten mahrum kalma. Bu satırları okuduktan sonra ona yaklaş.Gerçek sevgiyi iste.Bilki dünya gibi sevmek seni yaşatmaz- seni hasta eder.İsa’yı tanımadan önce insanları sevdiğimi sanırdım-meğer yanılmışım, içi boş sevgiymiş benimkisi.Esenlik önderini tanıdıktan sonra -gerçekten sevmeye başladığımı anladım .Bu sevgi dirilten bir sevgi kardeşim-acı çektirmeyen, hep seven bir sevgi.Düşünebiliyormusun tüm insanların İsa’dan bu sevgiyi aldığını.Hayat ne güzel olurdu değilmi? yakınmalar dinerdi.Herkes bir-birine güvenirdi.Bu sevgi sana çok yakın kardeşim-sadece seslenmen istemen yeter.Bilki diri tanrımız bu sesini duymayı, kurtulmanı, o kadar çok istiyorki.Senden ricam hiçbir zaman Dünya gibi sevme.İnanki seni hüsrana uğratır.Milyonları uğrattı -halada uğratıyor.Sanada acımayacaktır.Üstelik İsa’nın sevgisini de sana kötüleyecektir.Sen ona asla inanma .Elini rabbe uzat- oğlu İsa gibi sevmek istediğini söyle.O yaşatan sevgisinden al.İnan kardeşim bu sevgi sana da tüm insanları sevdirecek- tek eksiğimizin bu sevgi olduğuna inandıracaktır.Dünyanın mutsuzluğu bu sevgiyi tanımayışından kardeşim.Gerçek sevgiyi bilmemesinden.
“Ne mutlu Tanrısı RAB olan halka!” – Mezmur 144:15
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.