ANASAYFA › Forum › DUYURU PANOSU, SORU, MESAJ, HABERLER, (NEWSBOARD) › Misafir Ziyaretçiler › Radyo Bu konu 3 izleyen ve 3 yanıt içeriyor. 4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4) Yazar Yazılar Ocak 15, 2009: 7:22 am #25889 klausAnahtar yönetici Radyoyu Firefox tarayıcıda dinleyemiyorum, Internet Explorer ile sitenize girdiğimde de bilgisayarım çok yavaşlıyor, bir çözüm öneriniz var mı? Ocak 15, 2009: 8:51 am #31915 ArmaganAnahtar yönetici Maalesef.. Web radyosu sadece internet explorer`da dinlenebiliyor.. Ocak 18, 2009: 1:13 pm #31941 AnonimPasif internet explorerdan radyoyu acıyoruz asagıya indiriyoruz pencereyı o çalarken firefox ile gezntimize devam ediyoruz. :) Ocak 19, 2009: 1:21 am #31002 klausAnahtar yönetici Kayıtsız Üye;11815 wrote: Radyoyu Firefox tarayıcıda dinleyemiyorum, Internet Explorer ile sitenize girdiğimde de bilgisayarım çok yavaşlıyor, bir çözüm öneriniz var mı? Google Chrome ile de dinleyebilirsiniz ! http://www.google.com/chrome buradan indirebilirsiniz Yazar Yazılar 4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4) Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız. Giriş yap Kullanıcı adı: Parola: Beni hatırla Enter the Image Code Giriş yap Like Tweet +1