Re: Protestan Kilisesi-Escinsel Evlilikler

#33758
Anonim
Pasif

Doğuştandır eşcilsellik yönelimi, fakat şöyle; şuan kullandığımız bir sürü teknolojik aletler radyasyon yayıyor ve bunlar vücudumuzda farkında olunmadan zararlara yol açıyor. Eşcinseller de Tanrı’dandır demiyorum ben. İnsanın zamanla sağlıksız yaşam tarzını benimsemesi hormonlarında bozukluk yaratmıştır, önceden belki milyonda bir görülebilen bir durumken şimdi daha çok.
Japonya’da atom bombası nedeniyle mutasyona uğramış çocuklar var ve onlar da doğuştan, öyle mutant doğan çocuklar da doğuştan değil demeyeceksiniz heralde? Onlar da doğuştan ama insanın kendi sebep olduğu bir nedenden dolayı, eşcinsellik de öyle.

Eşcinsel olmayıp, kiliseye katılıp gayet dolandırıcılık yapan, yalan söyleyen ya da benzer kötü şeyleri yapan insanlar var. Ama bunun yanında eşcinsel olup çok iyi bir imanlı olan insanlar da var. Hangisini kiliseye alacağız? Birini sırf elinde olmayan bir sebepten dolayı kiliseye almayacak mıyız? Bu dediğinize katılmıyorum ben şahsen.