Re: Dinini değiştirmek ve Ermeni olmak için Mahkemeye başvurdu

#33968
Anonim
Pasif

Rüzgar isimli üyeden alintı;11110 wrote:
adını, dinini ve etnik kimliğini neden gizlemiş bu vatandaş? çünkü ülkemizde müslüman olmayanlar zaten ikinci sınıf vatandaş, bir de buna etnik farklılık da eklenince o kişi artık vatandaş değil de, üçüncü sınıf bir yabancıdır malesef!! bazı kentlerimizde böyle kişiler parmakla gösterilirler, hilkat garibeleri gibi.

kazım akıncı isimli vatandaşımızı kınamıyorum. Ama kınanacak olanlar, başka etnik gruplardan, başka inançlardan olan insanları aşağılayan, onlara yabancı gözüyle bakan ve dışlayanlardır. Bir kimse ermeni olabilir, ermeni olmak bir suç değildir. Ya da başka bir etnik gruba ait olmak ne suçtur ne ayıptır ne de günahtır.

ama hamdolsun ki, ülkemizde insanı insan olduğu için seven, ona değer veren, ve hangi etnik grup ve inanctan gelirse gelsin, onu kendi öz vatandaşı ve yurttaşı olarak gören duyarlı insanlarımız, hrant dink’in ölümünde bunu bir kez daha kanıtlamışlardır. On binlerce insan sokaklara dökülmüş, göz yaşı dökmüş ve katilleri kınamıştır. Bu olay gerçekten kayda değer bir olaydır. Bu durum, kazım akıncı’ya kendi inancını ve etnik kökenini açıklama cesaretini vermiştir. Onu kutluyorum. aynı zamanda mesih’i rab ve kurtarıcısı olarak tanımasını ve yüreğine alarak sonsuz yaşama kavuşmasını diliyorum.

sevgilerimle

bu ülkede hoşgörü olduğu için rahat yaşiyorsunuz. Boş yere dil uzatmayin.