Re: Beş Bin Türk Hristiyan Oldu – Star Gazetesi
hadi canim sen de diyecegim!!
Sayın Kores ben olabildiğimce sıcak davranmaya çalışırken sizin negtif cümleleriniz beni rahatsız ediyor. Ben soğuk ve negatif yüklü mesajlardan hep rahatsız olmuşumdur. Lütfen biraz samimi olun eğer samimi iseniz.
Sayın kores yurt dışında sürüyle akrabam mevcut. Yurt dışına çıkmadığım izlenimine de nereden kapıldınız bilmiyorum :) Sürüyle müslümanlara yapılan baskıların haberlerini alıyorum. En basitinde akrabalarımdan.
Türkler ve Araplar Kara kafa, kara ayak diye hor görülüyorlar. hem müslüman oldukları için hem de Türk hem de arap oldukları için. Almanya da Viyanada yaşayan amca ve teyze çocuklarımında neler yaşadığını biliyorum. Fransada, almanya da ingilterede camilere, müslümanlara yapılan saldırılardan haberim var. Nazi haçları çizmeler, yakmalar bilmem neler. Elbet genel olarak tüm hristiyanların işi bu demiyorum. kendini bilmezlerin işi hatta belki aralarında ateistler bile olabilir ya da sadece Türk düşmanları.
Neden terk etmiyorlar demişsiniz. peki sayın kores aynı soruyu ben size soruyorum. Madem hristiyanlar Türkiyem d ebu kadar baskı görüyor, bu kadar zulum çekiyor neden siz terk etmiyosunuz bu ülkeyi? Onlar? Bu sorunun cevabını kendinize verdiğinizde sizde sorduğunuz sorunun cevabını almış olacaksınız.
Ayrıca lütfen ben hiçbir şey ile alay etmedim bilhassa da insanların dini,ibadetleri ile, Allah bunu men etmiştir yapamam zaten karakterimede uymaz. O yüzden ne alayıdır onu da anlamış değilim. :) bu ise sizi rahatsız eden çok kuruntuluusunuz müslümanlara karşı derim size. Sonuç olarak ben her mesajlarımda samimiyet ve sıcaklık olsun, yazılarımda gerginlik olduğu düşünülmesin diye :) ya da :D yüz ifadelerini kullanırım. Alaya alıcaksam birşeyi illa :p ya da kelimeler ile bunu yaparım. Beni tanımadığınız için böyle düşünmenizi biraz anlıyorum,artık bu tavrımıda anlattığıma göre artık alaya alıp almadığımı anlayacaksınız.
Saygılar,selametle

















