Re: Dişlaniyorum, acil duaaaa!!!

#33922
Anonim
Pasif

@Doğa 11046 wrote:

Sevgili kardeşler,

Öyle zor bir durumdayım ki, ya da ben abartıyorum.. Çünkü hassasım belkide, ama okulumda ve sınıfımda dışlanmaktayım. Hatta hristiyan olduğum anlaşıldı, ondan önce dışlama başlamıştı, şimdi öğrenince tamamen dışlandım. Okulu bırakmayı bile düşünüyorum, seneye tekrar mı girsem sınava diye düşünüyorum.

Lütfen dua edin. Ben hep ediyorum, ama kendime çok yoğunlaştım, acıma duygularıyla. Rab’bin sesini duymuyorum hiç bu aralar. Bana omuz atıyorlar hatta sınavı kaçırmama sebep oldular. Kabadayılıkları var bir de. Beni dışlamayan bir arkadaşım olsa ve teselli olsa bana. Dua edin ki, iyi bir arkadaşım olsun yanımda.. Koskoca okulda yapayalnızım, 2 ay oldu ve pes etmek üzereyim. Bu çok zoruma gidiyor, çok zormuş dışlanmak ve ben hayatımda kimseyi dışlamadım, hep yanında oldum yalnız insanların.

Rab sizleri işitsin yardım etsin, inanın sakinleşemiyorum bu aralar, çünkü ilk kez böyle birşey yaşıyorum, alışamadım buna!

Dualarınızla yardımcı olun bana…


34«Yeryüzüne barış getirmeye geldiğimi sanmayın! Ben barış değil, kılıç getirmeye geldim. 35Çünkü ben oğulla babasının, kızla annesinin, gelinle kaynanasının arasına ayrılık sokmaya geldim. 36 … Rab Yahsuah Yardımcın olsun,Amin.