Re: Manisa kilisesi kapatıldı !

#30902
Anonim
Pasif

isamesihyasiyorRabbimiz, Kurtarıcımız,
duaları, yakarışları işiten ve yanıtlayan Tanrımız Yeşua Mesih,

Gözle görünebilen ve görülemiyen tüm şeyler senin aracılığınla yaratıldı, Sen herşey üzerinde egemensin. Senin istemlerin, amaçların, sonsuz hükmün ve gücün Yüce Egeme nliğinde gerçekleşir. Sen Kralımızsın…

Ey sadakatli Tanrımız, Sen Sözünde demişsin ki: “Ben sonsuzlara dek sizlerle beraberim” Evet Rab, yaşadıklarımızdan anlayabiliyoruz ki sen bizlerlesin ve bizlere sevginle, sabrınla, bereketlerinle, lütfunla yoldaşlık ediyorsun

Bu karanlık dünyada ışğımızsın. Bu sistem içinde acılar, yokluklar ve zorluklar çekiyoruz. Yaban ellerdeyiz Rab. Kardeşlerimiz eziyet çekiyor, bazen kiliselerimiz kapatılıyor. Derdimiz çok Rab.
Rab Kutsal Gücüne, teşviğine, teselline, barışına, bereketlerine, lütfuna ve sevgine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.
Manisadaki kardeşlerimize bu zor günlarinde yardım et. Üzerimizdeki oteritenin anlayışını arttır. Onları daha fazla adaletli ve barışçı kıl.

Erkenden gel ya Rab…

Bunları biz istedik diye değil Rab, adın uğruna, egemenliğin için, yüceliğinin görülmesi için eğer iradene uygunsa gerçekleştir lütfen!
Yeşua Mesihin adıyla işit ve yanıtla… Amin