Re: Izmirde Rahibi bıçaklayan gence, 4 yıl 7 ay hapis
Mesajımdaki ilk paragrafı bütünüyle alırsanız başka, o paragraftan sadece bir cümleyi çekip alırsnız başka sonuç çıkar. Hristiyanların inançlarını doğru bir inanç ve tuttukları yolun da doğru bir yol olmadığını düşünürdüm bir zamanlar. Bunu ifâde etmek için yazmıştım.
Sayın Â’raf,
Daha kısa bir süre öncesine kadar Hristiyanların sapık-cehennemlik, inançlarının yanlış olduğunu düşünüyordunuz. Ama Rab’be şükürler olsun ki, gerçekleri görebilmişsiniz, bunu size açan Kutsal Ruh’tur.
Sayın Getsemani’nin vermiş olduğu ayetlere gelince:
Yuhanna 17′ de İsa Mesih’in imanlılar için ettiği duadır. Burada İsa Mesih, kendisinin bu dünyaya ait olmadığı gibi, kendisine iman edenlerin de bu dünyaya ait olmadıklarını belirtiyor ve Baba Tanrı’ya onları koruması için dua ediyor. Biz İsa Mesih’e iman edenler fiziksel olarak bu dünyada yaşıyoruz, ama ruhsal olarak bu dünyaya ait değiliz.
Sevgiler
Suna