Re: Imdat! Bizim için dua et!

#33501
Anonim
Pasif

Bir kimse bizim için DUA etmek istiyor mu?

Bir konuyu açtım. Konu başlığı “Imdat! Bizim için dua et!” Konu “ Ruhsal bir saldırganlığı kurban olsam, bana hangi incil sözü okutmak istiyorsunuz?” değildi. Kusura bakma. Bana yardım etmek isteyeceksiniz biliyorum. Ben Tevrat, Zebur ve İncili okudum, baştan ve sona dek., O Tanrının sözü kabul ediyorum. Problem şudur: Ben bu sözü çalıştırmayi bilmiyorum!. İncili’de diyorki: Tanrı herkese bir ölçü inanç verdi. Ben de inancim varmıştım, ama onu harcadım, bitirdim.
Eğer bir kimse, şunu bunu sözü okuyup iman et, diyorsa, gerçekten şu anda bana hiç fayda etmiyor.

Kendimizden biraz daha detaylı yazayim ki, daha iyi anlayabilirsiniz.
Bir kaç yıl önce karımla evlendim, eşim Türkiye’de büyüdü ve yasadı, ben Danimarka’da doğdum ve “kültürel hristiyan” olarak büyüdüm, yanı hristiyan sayıldım ama ben hristiyanlıktan hiç anlamı yoktu. Evlendik ama bazı müslüman akrabalarimiz çok karşı çıktı, bilirsiniz, islam müslüman bir kizin bir gavur ile evlenmesine izin vermez. Ama kız beni kabul etti, annesi de beni kabul etti. Akrabaları da bizim evliliği kabul etmezse, bana ne?. Onlar Türkiye de hocalardan tavsıye aldılar, haberini aldim cahillık yüzünden muska çalışıyor, inandım. Daha zeki olacaktım. Bir gün tanımadığımız bir türk kadını karımi uyardı, “ amcaların çok güçlü bir muska yaptırmış, seni ve kocani ayırmak için, dikkat etmelisinız.” Sonuç kısa bir süre gösterildi. Eşim bir an çok değisti. Burada fazla detay vermeyeceğim, sadece bir söz yeter. Cinli!
Ben Şeytanı gördüm ve beğenmedim, simdi Allahı ile tanışmak istedim, araştırdım. İncili okudum, ve Rab İsa’yi kişisel kurtarıcı olarak kabul ettim.
Şimdi ben değiştim, ama eşim çok kötü durumda. Ben bir kaç çeşitli cemaatlardan yardım istedim.
Maalesef hiç kimse iyi yardım vermedi, sanki Şeytan’den korkuyorlar. Ben çok dua ettim, ve nihayet bir mucize gördüm. 2003’te eşim Mel Gibson’un “Tutku, İsa’nın çilesi” filmini seyretti, bu film eşimin yüreğine dokundu, O sonra bana anlattı. Filimde İsa’nın kanı akarken, Vücudumdan bir “şey” çıktı. Rab İsa devamlı eşimin kalbine dokunuyordu. Haftalar sonra, İsa’nın çilesini düşünürken birden ağlamaya başladi. İsa’yı rüyasında gördü. Çok sevimli oldu, ama tam hür değildi, mesela stres altında, bir an içinde cinden dolayi patlayabilirdi. Bir zaman yavaş yavaş iyileşti, İsa’yla çok ilgileniyordu. Kitabi Mukaddes okuyordu, ben ona hristiyanlıktan bir kaç şeyi anlatabilirdim. İlk kez bir iran kilisesi ziyaret ettik, ama sacede 5 dakika kalabildi çünkü cinleri ona saldırdı, onu boğazlamak istemişlerdi. Cinlerin hala onun üzerinde kontrolu var. Son iki yıl eşimin durumu çok daha kötüye dönüştü. Bazen cinlerle savaşıyor ve biraz iyileşiyor. Ben onu kiliseye götürmek istiyorum, ama cinleri bunu önlemek için herşeyi yapıyor. Akşam yatarken kiliseye gitmek istiyor, ama cinleri ona hep gece de işkence ediyor, ve sabah olunca kiliseye gitmek mümkün değil.
Ne yapacağım? Lütfen! Şimdi söyle demeyin:sadece iman et!. Bu söz doğrudur, ama ben ondan geçtim. Artık inancım yetmiyor. Ben bittim. Yoruldum.

Empatin var mı? Biz acı çekıyoruz. Bu forumda hristiyan bir kimse bizim için dua etmek istiyor mu? Bir kaç gün taahhüt etmek istiyorsan, çok uzun bir duaya gerek yok. Çok müteşekkir olurum.

Cinlerin bağlanmak için dua edin.
Karımın her ruhsal baskısından kurtulmasi icin.

Bize dua eden herkese teşekkür ediyorum!

Not! Lütfen konuya saygı gösterin. Cinler var mi? yok mu? inancımla veya diğer teolojik sorular ile polemiğe girmek istemiyorm.
Tartışmak istersen lütfen kendine konuyu yap