Re: Herkeze Merhabalar

#30829
Anonim
Pasif

@AnılUZLU 9646 wrote:

Öncelikle başlığımdada belirttiğim gibi herkeze merhaba.Sevgili Hristiyan kardeşlerim ben bir Müslüman olarak size ve inancınıza sonsuz saygı besliyorum.Çünkü bu Hem Allah’ın emri,hem de çevremdeki Hristiyan arkadaşlarım da benim inancıma saygılılar.Ve eminim ki sizlerde öylesiniz.Dinimi değiştirme düşüncesiyle bu siteye gelmedim.Sadece Hristiyan kardeşlerimi daha da yakından tanımak istedim.Çevremde yanlızca 2 Hristiyan arkadaşım var ve ne yazık ki üniversite eğitimim sebebiyle onlardan bir müddet ayrı kalmak durumundayım.

Gördüğüm kadarıyla bu internet sitesindeki Hristiyan kardeşlerim oldukça anlayışlı,sabırlı,bilgili ve tecrübeli insanlar.Yüce Allah’ın gönderdiği bir dini sizin gibi insanlardan daha iyi öğrenmek istiyorum.Umarım bana bu konuda yardımcı olursunuz.Ve dikkatimi çekti hiçkimsenin dinini değiştirme düşüncesinde değilsiniz.Yanlızca kendi iradesi ile dinini değiştirmek isteyenler için bilgi veriyorsunuz.Bu benim inanın çok hoşuma gitti.

Tekrar etmek isterim;bir Müslüman olarak şeytanın şerrinden Allah’a sığınırım ve Yüce Yaradan’ın dinine sonsuz saygı beslerim.

Sayın site yöneticisi konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Saygılarımla.

Anıl Uzlu

Tabikide bu forumda zorlama yok. Zaten eger zoraki olarak Isa Mesih’e imat edecekse bir kisi etmesin daha iyi. Sizi burda gordugumuz icin cok mutluyuz. Sorularinizi beklerim, cevap vermekten mutluluk duyarim.
Rabbin esenligi ustunuzde olsun.