Re: Evlilik

#29246
Anonim
Pasif

Sayın aylin; size hoşgeldiniz, diyorum. Tarihe bakıldığında yeni üye değilsiniz, ama iletileriniz fazla olmadığı için ” hoşgeldiniz” sözcüğünü kullandım.

Daha önce de; bazı iletileri size gönderdiğimi anımsıyorum. Ama; hangi nedenle sözler ifade edilmiş ya da söylenmiş olursa olsun; geçmiş bitmiştir. Siz Rab’de olan bir insansınız. İfadeleriniz, onu belirtiyor.Siz ve çocuğunuz için duacıyım.Rab, size sabır,güç, Kendisinin doğruluğunu versin. Rab’be güvenen herkes kazanacaktır.Hiç kimse; sizin zorluklarınızı yaşamadan sorgulamasın. Yargı, sadece ve sadece Rab’be aittir.Birileri; bu söyleminizden yalnış değerlendirmeler çıkarabilir.Ama !… Şu amalar var ya… Bu gece bir kardeşime de söylediğim gibi: Halk arasında bir ifade vardır. ” Bekara karı boşamak, kolay gelir.” Biraz kaba oldu, ama özür dilerim. Gerçeği yaşayanlar bilir !…

Konfiçyus’un bir sözü vardır: ” Güneşin sana ulaşmasını istiyorsan, gölgeden çık. ” Yalnış ya da doğru, siz bir yere ulaşmışsınız ve de Rab’desiniz. Rab, sizi ve çocuğunuzu korusun.

Rabbin sevgisi ve ışığında kalınız.hisusa