ülkemizdeki cinnet hali için dua edelim

  • Bu konu 1 izleyen ve 0 yanıt içeriyor.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #26337
    Anonim
    Pasif

    Değerli kardeşlerim,
    Son zamanlarda artık hangi haber kanalını açarsak açalım, hangi gazeteyi okursak okuyalım mutlaka canice işlenmiş cinayet haberleri görüyoruz. Küçücük çocukları doğrayanlardan tutun, toplu katliamlara kadar… İnsanların içindeki kini ve cinneti düşündükçe tüylerim ürperiyor. Nasıl bir ruh halidir bu?? Tanrı’nın sevgisinden yoksun olmanın verdiği acı sonları düşündükçe hem kurbanlara hem de canilere acıyorum…
    Bir yandan da bizim aslında ne kadar çok işimiz olduğunu düşünüyorum. Çünkü bizler Tanrı’yı tanıyoruz, O’nunla çok güzel bir ilişkimiz var. Hangi öfke içimizde barınabilir ki? Tanrı’nın sevgisi içinde olan bir kişi nasıl cinayet işler, kötülük yapar? O’nun sevgisine ihtiyacı olan o kadar çok insan var ki… Bize düşen de bilmeyene anlatmak. Bu ülkede Tanrı sevgisi ne kadar çok bilinirse kötülükler ve acılar da o kadar çok azalacaktır.
    Sevgiden yoksun, şeytanın eline düşmüş insanlar için dua edelim. Rab onların yüreğine sevgisini koysun ve zavallı masum insanlar zarar görmesin. Bizlere de sözünü yaymak için ruhuyla yol göstersin.
    Esen kalın…

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.