Sizler nasıl Hristiyan oluyorsunuz?

  • Bu konu 2 izleyen ve 1 yanıt içeriyor.
2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Yazar
    Yazılar
  • #26211
    Anonim
    Pasif

    Sizler nasıl Hristiyan oluyorsunuz?

    Kiyamet kopmadan önce Hz.Isa gelip sizlere söyler dogrulari.

    Ben Müslümanim ama Cennet Vataninda Hristiyan nasil olunur, anlamam.

    #32956
    Anonim
    Pasif

    Sevgili Smogx,
    Kutsal Kitab’ın da söylediği gibi, insanoğlu, diğer insanları kurtarmaktan acizdir. Çünkü zaten her insanoğlu, kendi günahları yüzünden, ebedî ölüme mahkumdur. Bu yüzden: “Rabbim, izin ver de, smogx yerine ben öleyim” diyemem. Çünkü Rab bana: “Sen zaten kendi günahların için öleceksin” diyecek. Günahsız hiçbir insanoğlu yoktur. Buna peygamberler de dahildir. Bu yüzden bizleri ne İbrahim peygamber kurtarabilir, ne de Musa.

    Tanrı bunu bildiği için, ta baştan ve bütün peygamberler sayesinde “Tek Kurtuluş Planını” bizlere bildirdi. Mesih diye biri gelecek ve günahsız yaşayacaktı. Bu kişi sadece bir insanoğlu, sadece bir peygamber değil; ezelî ve ebedî olan, başlangıcı ve sonu olmayan, hükümdarlığı asla son bulmayacak olan biri olacaktı. Bildiğiniz her peygamber, O’ndan bahsetti. Kutsal Kitapta, O’nun gelişi hakkında 336 tane ayet vardır. Başka hiçbir peygamberin geleceği hakkında herhangi bir vahiy, herhangi bir peygamberlik sözü yoktur. Sadece Yahya peygamber. Ama o da, Mesih’ten bahsederek:”Öyle biri geliyor ki, ben onun çarıklarını çıkarmıya bile layık değilim” diyor. Kuran’da bile 11 kez: “Meryem oğlu İsa, O Mesih’tir” yazıyor. İşte tek kurtuluş yolu, ebedî azaptan kurtulup Ebedî hayata (cennete) kavuşmak için, bizim günahlarımız için bir koyun gibi kurban edilen İsa Mesih’e iman etmekten geçer.

    Kanserden ölmek üzere olan bir hasta nasıl ki kendini cerraha teslim ederek:”Ne gerekirse yap. Yeter ki beni kurtar. Sana güveniyorum” der; siz de ayni şekilde: “Rabbim İsa, bana yardım et. Anlamama, ışığı görmeme, doğruyu bilmeme yardım et. Günahlarımın tümünden tövbe eder, kendimi sana teslim ediyorum. Elimden tut ve asla bırakma. Şimdi, şu an kalbime gel ve hayatımı Sen yönlendir” derseniz, O mutlaka gelir ve hayatınızı değiştirir. Zamanı geldiğinde de sizi cennete, yanına alır. Ama “Tek Kurtuluşu” reddederseniz, sorumluluk tamamen size aittir. Size yürekten bir İncil bulup okumanızı tavsiye ederim.
    Umarım sorunuzu doğru anlamışım. Seve seve, hem ben ve hem de kardeşlerim size yardımcı olmaya çalışacaktır. Rab sizinle olsun.

    Sevgiler.

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.