Boşluktayım

  • Bu konu 6 izleyen ve 5 yanıt içeriyor.
6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #25788
    Anonim
    Pasif

    32 Yaşındayım ve hayatımın son 2 yılına değin İmanlı bir müslüman olarak yaşadım. Ancak son senelerimde başıma öyle olmaz sorunlar aksılıkler geldi ki anlatamam. Bunlardan dualara sıgınarak guç almaya çalıstım. Ardı arkası kesilmeyen bu sürecin hic bir şekilde düzelmemesi beni dini duygularda boşluğa itti . Yavaş yavaş ateizme yonlenmekten çekindiğimden, dinleri araştırmaya başladım. Tum öneri ve bilgi paylaşımlarınıza hazırım. Amacım kendime yeni bir doğum tarihi bulup sıfırdan başlamak…. Saygılarımla:confused:

    #31622
    Anonim
    Pasif

    Degerli Blueofnight

    Oncelikle Tanri`yi aramaniz cok degerli birsey, Kutsal Kitap soyle der,

    Yeremya 29: 13 Beni arayacaksiniz, bütün yüreginizle arayinca beni bulacaksiniz.

    Evet yeryuzunde bircok insanlar dua ederler, ve dua etme istegi bulunur, Isa Mesih`te bunu bildigi icin Ogrencilerine soyle dedi,

    Yani Dualari Tam bir imanla (Mesih`in Kurtaricimiz olduguna Imanla, Mesih Isa`dan Baska Kurtaricimiz olmadigina imanla)

    Yuhanna 14: 13b-14 Benim adimla dilediginiz her seyi yapacagim.Benim adimla benden ne dilerseniz yapacagim.”


    Dua edersek Tanri bizim icin verecegini soylemistir, Siz Oncelikle Sitede bolca bulunan ve ilginizi cekecek yazilari okumanizi oneririm, eger bunlarin haricinde sormak istediginiz birseyler olursa yine buradan yazarak sorabilirsiniz, Eger bir incil`iniz yoksa, bir incil temin ediniz ve okuyunuz ve mumkunse bulundugunuz sehirde varsa bir kiliseye katilmanizi oneririm,

    Esen Kalin

    #31623
    Armagan
    Anahtar yönetici

    Ardı arkası kesilmeyen bu sürecin hic bir şekilde düzelmemesi beni dini duygularda boşluğa itti . Yavaş yavaş ateizme yonlenmekten çekindiğimden, dinleri araştırmaya başladım.


    Sevgili Blueofnight kardeşimiz,

    Ateizme kaymaktansa ilkin diğer dinleri de araştırmayı seçmiş olman Tanrı’nın sana bir lütfudur. Maalesef birçokları bunu yapmadan Tanrı’yı yaşamlarından ve düşüncelerinden uzaklaştırıyorlar.

    Kutsal Kitap’ta tanıtılan Tanrı’yı tanıdıkça düşüncelerin ve hislerin bundan mutlaka olumlu yönde etkilenecektir. Sana ilkin bir İncil kitabı edinmeni tavsiye edeceğim. İncilin sözleri, kendisine önyargısız yaklaşanların yüreğinde mucizeler yaratır. Tanrının sözlerini okudukca ve duydukça ruhun bundan büyük bir huzur duyacak ve başka hiçkimsenin veremediği teselliye kavusacaksın. Bizler buradayız. Soruların oldukça cekinmeden sor. Birileri sana her zaman severek yanıt verecektir.

    Rabbin esenliği yüreğinde olsun!

    #31624
    Anonim
    Pasif


    Hristiyanlık hakkında sitede pek çok makale var okuyabilirsiniz. Ben yardım etmek isterdim, ama ben Hristiyanlığı çok iyi bilmiyorum. Sorularınız oldukça sitedeki görevliler ve büyükler yardım edeceklerdir. Saygılar…

    #28610
    Anonim
    Pasif
    Blueofnight;11044 wrote:
    32 Yaşındayım ve hayatımın son 2 yılına değin İmanlı bir müslüman olarak yaşadım. Ancak son senelerimde başıma öyle olmaz sorunlar aksılıkler geldi ki anlatamam. Bunlardan dualara sıgınarak guç almaya çalıstım. Ardı arkası kesilmeyen bu sürecin hic bir şekilde düzelmemesi beni dini duygularda boşluğa itti . Yavaş yavaş ateizme yonlenmekten çekindiğimden, dinleri araştırmaya başladım. Tum öneri ve bilgi paylaşımlarınıza hazırım. Amacım kendime yeni bir doğum tarihi bulup sıfırdan başlamak..

    a-tanri sevgidir

    Sayın Blueofnight,
    Öncelikle HristiyanTürk forum sayfamıza hoşgeldiniz. Yaşadığınız zorluklar ve sıkıntılar sizi köklü bir Tanrı arayışına itmiş. Tanrı zaten ‘Beni tüm yüreğinizle ararsanız, kendimi size buldurtacağım’ diyor Kutsal Sözü’nde. Bu konuda size severek yardımcı olmaya çalışacağız, zaten bunun için buradayız.

    Tanrı sizi çok seviyor sevgili Blueofnight. Size tüm gerçeklerini açıklamak, sıkıntılarınızdan kurtarmak, sonsuz yaşam, sonsuz kurtuluş vermek istiyor. Çünkü tüm insanlar günahlıdır, sonsuz cehennemi ve sonsuz ölümü haketmiştir. Bu yüzden herkesin bir kurtarıcıya gereksinimi vardır. Hiçbir kimse kendi çabalarıyla, iyi işleriyle, kendi dinsellikleriyle kurtuluşu elde edemez. Kesilen kurbanların kanları da kimsenin günahlarını kaldırmaya yetmez.

    Ama Tanrı, İsa Mesih’i dünyamıza göndererek O’nu bizim uğrumuza kurban etti. O, çekmemiz gereken korkuç cezanın bedelini Haç üzerinde kanıyla ödedi. Sizin de günahlarınızın bedeli haç üzerinde ödenmiştir. Sizin yapmanız gereken tek şey İsa Mesih’in karşılıksız olarak sunduğu kurtuluş armağanını kabul etmek. Belki bunları şu an anlamayabilirsiniz, ama Tanrı kendi Kutsal Ruhu aracılığıyla sizi aydınlatacak ve tüm gerçeklerini size açıklayacaktır.

    Forum sayfamızda dolaşın, İsa Mesih’e iman edenlerin tanıklıklarını okuyun, radyomuzu dinleyin. Sorularınız olursa çekinmeden sorun.

    Rab’bin, ruhsal gözlerinizi açmasını ve size tüm gerçeklerini göstermesini diliyorum.

    Sevgiler
    Suna

    #31735
    Anonim
    Pasif

    Sevgili kardeşim.

    Umarım gerçeği en sonunda bulursun. Burada size yardım edecek çok insan olacağınıda unutmayın. Umarım İncil’de yazanları daha rahat anlamanız için Kutsal Ruh yüreğinize dokunur…

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.