Kuzu Postunda Bir Kurt

  • Bu konu 1 izleyen ve 0 yanıt içeriyor.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #25135
    Anonim
    Pasif


    Size ihanet eden birisi oldu mu hiç? Hiç sizi sırtınızdan bıçakladılar mı? Sizi teşvik etmek yerine size köstek olanlar oldu mu?

    Nehemya’nın işte bu türden bir arkadaşı vardı. Nehemya bütün gücüyle Yeruşalim’in duvarlarını yeniden inşa etmeye çalışırken arkadaşı Şemaya Nehemya’nın itibarını lekelemek ve projesini durdurmak isteyen bazı fesatlar tarafından satın alındı. Fakat Nehemya Şemaya’nın Tanrı tarafından gönderilmediğini anladı. Bir tuzak olduğunu fark etti. Ve duvarların onarılmasına devam edildi.

    Tanrı sizi bulunduğunuz okula, mahalleye, iş yerine ve aileye bir amaç için özellikle gönderdi. Sizin için yapmanızı istediği işler var. Bazı arkadaşlarınız sizin Tanrı ile olan ilişkilerinizi bozmaya çalışabilir. Tanrı’nın işlerini durdurmaya kendini adamış olan insanlardan haberdar olun. Tanrı’nın hikmeti sayesinden gerçek dostlarla sahte dostları birbirinden ayırabilirsiniz.

    Düşünün
    Bazı insanlar diğerlerine köstek olur bazıları ise destek. Dostluklarınızı bir gözden geçirin. Siz, size köstek olan insanlarla zaman geçirmek için çok fazla değerlisiniz. Size destek olan yada desteğinize ihtiyacı olan insanlarla zaman geçirmeye bakın. İşte böyle olan bir kişiyi bugün telefonla arayın yada biraz birlikte zaman geçirin.

    Dua Edin

    Rab’bım bana zarar vermeye çalışan insanları ayırt etmeme yardımcı ol. Yeni arkadaşlıklar kurarken bana hikmet ve ayırt etme armağanı ver. Aynı zamanda arkadaşlarım için büyük bir teşvik ve destek kaynağı olmamı sağla. İsa’nın Adıyla Amin!…


1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.